Skip to main content

FC PMS haki kultaa Helmeilevästä Cupista

Voittajat koolla.

Pelaajapula ja sade eivät haitanneet perniöläisen FC PMS:n otteita Turussa viikonloppuna.

Paikallisen naisjalkapallon kärkijoukkue haki Helmeilevä Cup II-turnauksesta kultaa, vaikka turnaukseen osallistuminenkin oli etukäteen epävarmaa: pelaajia oli sairaana ja K30-ikäraja sulki osan pelaajista pois kokoonpanosta.  Turnausjärjestäjän kanssa sovittiin 6 vastaan 6  -pelimuodosta.

Viime vuonna joukkue nappasi tästä turnauksesta paras joukkuehenki-palkinnon ja kolmannen sijan. Tänä vuonna tsemppi ja joukkueen vahva yhteen pelaaminen kirkastivat mitalin kultaiseen. Pokaali lähti Turun seudun joukkueiden käsistä Perniöön ja asianmukaisesti “tyttö” pääsi myös saunaan. Joukkueen voitto ansaittiin kolmella voitolla ja kahdella tasapelillä, maalierolla 5-1.

Maalintekijät olivat  Jenni Varemäki, Liisa Mikkonen, Jenni MacGill, Johanna Breilin-Huoponen ja Johanna Lindegren (kapt.). Muut turnaukseen osallistuneet: Silvia Lindstedt (mv), Anniina Lepistö, Mari Cattell ja Pauli Luusalo (valm.). Turnauksessa FC PMS voitti muun muassa Palloliiton Naisten Kuntoliigan (Turku) kevätkierroksen voittaneen joukkueen.

Jaa artikkeli: