Skip to main content

Eläintarvikekaupan puute rohkaisi Heidin yrittäjäksi

Kääpiöpinseri Cali on ollut mukana puuhaamassa, kun Heidi Lundberg on viimeistellyt uuden eläintarvikeliikkeensä sisustusta. Liike avataan tänään Haarlantiellä.  Heidi Lundberg ja kääpiöpinseri Cali olivat uuden liikkeen viimeistelypuuhissa alkuviikolla.
– Ensimmäinen koirani oli pinseri, ja nyt minulla on sitten kääpiöpinseri. Siitä se nimi sitten lähti, kuvaa Heidi.
Paikalliset eläintenomistajat ehtivät jo harmitella, kun Eräeläin lopetti toimintansa Perniössä. Pitäisikö ajaa Saloon saakka hakemaan sitä hyvää koiranruokaa?
– Juttelin eläinihmisten kanssa, ja mieleen tuli oman yrityksen perustaminen. Otin yhteyttä Yrityssaloon, sain starttirahaa, ja käyn vieläkin yhtä yrittäjyyteen liittyvää kurssia.
Eläinten kanssa Heidi Lundberg on tottunut tekijä, niin töissä kuin vapaa-aikanaankin.
– Ajattelin eläinlääkärinkin uraa jossain vaiheessa, mutta pänttääminen ei taitanut olla se minun juttuni. Opiskelin kuitenkin eläinten hoitoa Paimiossa ja olin Salon akvaarioliikkeessä töissä. Ehdin toimia myös eläinsuojeluneuvojana.
Heidin isä taas on mukana pelastuskoiratoiminnassa, joten tietoa löytyy siltäkin puolelta.
Myytävien tuotteiden testiryhmä löytyy myös Heidi Lundbergin kotoa. Siellä haukkuu kääpiöpinseri Calin lisäksi yksivuotias dobermanni nimeltään Ares. Yksi kissakin Heidillä ja hänen miehellään on. Heidin isovanhempien autotallista löytynyt kissa päätyi lopulta Perniön seudun eläinsuojeluyhdistyksen kautta uuteen kotiin.
– Kissalla on monta kutsumanimeä, mutta tavallisesti se on vain Cat.

Koko juttu Perniönseudun Lehdessä

Jaa artikkeli: