Skip to main content

Ei helppo voitto Hongalle

Taneli Lindström piti hyvää vauhtia Honkaa vastaan. Sarjajohtaja Tapiolan Honka piti pelinsä puhtaana PeU-Baskettia vastaan sunnuntaisessa kotiottelussa. Helpolla Honka ei pisteitä saanut, kotijoukkueella oli mahdollisuutensa neljänteen jaksoon saakka. Ensimmäinen jakso päättyi tasan 18-18, toinenkin vain kolmen pisteen eroon 17-20 ja kolmas 12-13. Neljäs jakso alkoi lupaavassa tilanteessa 47-51, mutta espoolaiset runnoivat itselleen muutaman pisteen etumatkan perniöläisten hyvästä puolustuksesta huolimatta. Hongan peli oli järjestelmällistä ja suurikokoisten pelaajien voimankäyttöä.

PeU-Basketin paras oli Trenton Thompson 34 pisteellä. Ottelun parhaana palkittiin Taneli Lindström, joka piti hirmuista vauhtia yllä läpi ottelun.

PeU-Basketin muiden pelaajien pisteet: Saku Ahonen 3, Taneli Lindström 4, Sami Himberg 4, Patrik Poutiainen 2, Timo niitynperä 4, Timur Emaldynov 5, Kasperi Näreharju 1, Oskari Raute 5,

Jussi Savolainen 8.

Tapiolan Honka pitää sarjan ykköspaikkaa ainoana tappioitta olevana joukkueena. Raholan Pyrkivä on kakkosena yhden tappion kärsineenä ja PeU-Basket kolmantena.

Ensi sunnuntain vierasottelussa perniöläisillä vastassa on Kaarinan Ura, joka ei ole voittanut yhtään ottelua ja hävisi sunnuntaina PuHu Junioreille 105-57.