Skip to main content

Brown B-divisioonan All Starsiin

PeU-Basketin koripallomiehistössä loistavan ykkösdivisioonakauden 2018-2019 pelannut Remond Brown on valittu sarjan All Stars -viisikkoon.

Eliittikvintetin muut pelaajat ovat Tapiolan Hongan takamiehet Jouko Järvinen ja Topi Halme sekä maan kolmanneksi korkeimman sarjaportaan voittaneen järvenpääläisen Raiders Basketin väkivahva laituri Derylton Hill ja kaksimetrinen sentteri Otso Laakkonen.Raiders Basket juhlii miesten I divisioona B:n mestaruutta voitettuaan hieman yllättäen sarjan finaaleissa Hongan otteluvoitoin 3-1. Samalla RB saa mahdollisuuden hakea paikkaa ensi kaudeksi I divisioona A:han, ja näin tulee erittäin suurella todennäköisyydellä myös tapahtumaan. 

Palkinnot 1B-divisioona osalta jakoi Eurobasket.com- verkkopalvelu.Vuoden parhaaksi pelaajaksi valittiin Hill, joka noteerattin myös parhaaksi laitahyökkääjäksi, finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi (MVP) sekä sarjan parhaaksi ulkomaalaisvahvistukseksi.

.PeU-Basketin takamies Teemu Jarhio sai  Eurobasket.com. -sivuston kunniamaininnan.

PeU-Basketin koripallojaoston puheenjohtaja Pekka Leikkonen ei kiireisenä maanviljelijänä ole vielä ehtinyt keskittyä ensi kauden koripalloasioihin.Välieriin päättynyt koripallokausi sujui joka tapauksessa yli kaikkien odotusten. Runkosarjassa perniöläisjoukkue sijoittui kakkoseksi ja laittoi jatkopeleissä Ridersin ahtaalle.
– Vedetään ensin kulunut kausi yhteen ja katsotaan rauhassa sen jälkeen, mitä teemme jatkossa, Leikkonen lausuu.Entä mikä on hienoa työtä debyytikaudellaan tehneen valmentajan Samu Kaaresvirran tilanne?– Hän lähti ensimmäiseen kauteensa meillä 1+1 -vuoden sopimuksella, Leikkonen kuittaa.

Jaa artikkeli: