Skip to main content

Bingoväki vaeltaa nyt kaukaakin Hallin lavalle

Pöydät alkoivat täyttyä Hallin lavalla jo yli puoli tuntia ennen bingonpeluun alkamista.

Korona vei bingonpeluumahdollisuudet lähes kaikkialta Salon seudulta. Niinpä vieroitusoireista kärsivät bingon ystävät vaeltavat nyt sankoin joukoin Hallin lavalle. Viime viikolla yli puoli tuntia ennen pelaamisen alkamista parkkipaikka alkoi olla jo täynnä autoja.
– Täytyy tulla varaamaan pöytä ajoissa, perusteli Matti Hyytiäinen.
Halikossa asuvat Matti ja Eeva Hyytiäinen eivät ole tätä kesää ennen käyneetkään Hallin lavalla pelaamassa bingoa, vaikka Matti on täältäpäin kotoisin.
– Nyt kun ei ole bingoa missään muualla, niin täytyy tulla tänne. Molempina aikaisempinakin kertoina kävimme täällä, selvittää Matti Hyytiäinen.
Hallin lavan bingo alkoi 6. heinäkuuta ja sitä on tarkoitus pelata joka maanantai kello 18.30 elokuun loppuun saakka.
– Bingossa on mukavinta seura. Nyt tosin emme ole vielä ehtineet muihin edes tutustua. Noin kympin verran on tullut voittoja molemmilla kerroilla, Eeva Hyytiäinen kertoi.
Hyytiäisten kanssa samalla kyydillä tulivat salolaiset Veijo ja Ulpu Aaltonen. Heille käynti Hallin Lavan bingossa oli ihan ensimmäinen. Ystäväpariskunnalla on tapana käydä bingotapahtumissa yhdessä.
– Salossa, Teeriharjulla, Tarvashovissa, mutta kaikki niistä ovat pysyneet kiinni nyt koronan takia, harmittelivat pelaajat.

Lisää bingoillan tunnelmia painetussa lehdessä!

Jaa artikkeli: