Skip to main content

Yritysharava kysyi entistä kunnanjohtajaa lehden toimituksesta

Perniönseudun Lehden toimituksessa käytiin viime viikolla puhelu, joka olisi voitu käydä samassa talossa viimeksi yli 30 vuotta sitten.
Yrityssalon, Salon ja Someron kaupunkien, ammattiopiston ja Turun AMK:n Yritysharava-projektissa käydään läpi yli 3000 yrityksen kehittämistarpeet puhelinhaastatteluin.

Viime viikolla soi puhelin toimituksessa, ja Yritysharavan asialla ollut soittaja tiedusteli henkilöä nimeltä Kaarlo Saariluoma.

Puhelu herätti lähinnä hämmennystä: Saariluoma on Pernön kunnan entinen kunnanjohtaja, joka menehtyi vuonna 1985. Hänellä ei ole muuta yhteyttä lehteen kuin se, että kunnanjohtaja työskenteli kunnantalossa, ja lehti on nykyään samassa talossa vuokralla. Postiosoite on siis sama, mutta muuta kytköstä ei ole.

Yrityssalon Tommi Virtanen lupasi ottaa selvittääkseen, mitä kautta entisen viranhaltijan nimi on lehden kohdalle päätynyt.
Yrityssalo on hankkinut yritysaineistot Asiakastiedolta.
–Soittajat joutuvat tekemään joskus töitä yrityksen yhteyshenkilöt tavoittaakseen, jos rekistereissä on vaikka vanhentunut puhelinnumero. Näin karkeaa mokaa ei kyllä ole tullut toista vastaan, Virtanen sanoo.

Hän uumoilee, että virhe on voinut olla alkuperäisessä aineistossa tai sitten vanha nimi on tullut jostain mukaan, kun aineistoa on siirretty soittajien käyttämään tietokantaan. Soitot tekee ulkopuolinen call center.
Virtanen oli yhteydessä Asiakastietoon, mutta toistaiseksi ei ole selvillä, miten vanha nimi on lehden yhteystietojen joukkoon päätynyt.

 

Jaa artikkeli: