Skip to main content

Yli 200 nuolen SM-kisaurakka rassasi lapaluuta ja olkapäätä

Jesse Rantanen voitti väsymyksensä ja kumarsi kultamitalin SM-kisoista.Sanna Leivonen ja Jesse Rantanen vaikuttivat virkeiltä sunnuntaina Perniössä Sauruntien varrella, vaikka myönsivät, että kahden päivän urakka maastojousiammunnan SM-kisoissa oli käynyt kunnon päälle ja koetellut kehoa.
– Ammuimme viikonlopun aikana 224 nuolta ja kävelimme maastossa noin 13 kilometriä, huokaili tähtäinjousella kotiradallaan kilpaillut Sanna Leivonen.
– Olkapää ja lapaluu joutuivat tässä 16 tuntia kestäneessä ruljanssissa kaikkein kovimmalle. Kilpailu meni kuitenkin hyvin ja maastossa oli hauskaa.

Kaikella kunnialla kovasta urakastaan selvisi myös salolaista Ascella-seuraa äitinsä tavoin edustava Jesse Rantanen, 13.

SM-kisassa oli mukana 36 osanottajaa, mikä määrä tyydytti myös kilpailua johtanutta Keijo Leivosta. Lisäbonuksena olivat Petri Vainikaisen Suomen ennätykset sekä lauantain maastokierroksella (517) että sunnuntain metsästäjäkierroksella (518).
Myös Pipsa Longan sunnuntaina pitkäjousisarjassa tähtäämä 290 painui aikakirjoihin Suomen ennätyksenä. Sanna Leivosesta ja Jesse Rantasesta leivottiin Saurussa sarjojensa Suomen mestarit, Jukka Pasasen loppusijoitus oli yhdeksäs.

Jaa artikkeli: