Skip to main content

Vuorisen veljekset MM- ja PM-mitalien hakuun

Perniöläinen, Kouvolan hiihtoseuraa edustava Lauri Vuorinen on valittu Suomen maajoukkueeseen nuorten MM-kisoihin.
Nuorten, 20- ja 23-vuotiaiden MM-mitaleista kilpaillaan Kazakstanissa helmikuun alussa.
Kaikkiaan Suomelta lähtee kisoihin 16 maastohiihtäjän joukkue.Vuorisen lisäksi miesten alle 20 vuotiaiden miesten MM-joukkueessa ovat Lauri Gummerus, Nivalan Urheilijat, Juuso Haarala, Gamlakarleby IF, Karri Hakala, Ylistaron Kilpaveljet, Lauri Lepistö, Kouvolan Hiihtoseura, Joni Mäki, Vaasan Hiihtäjät, Waltteri Vinkanharju, Vantaan Hiihtoseura.

 Lassi Vuorinen on puolestaan valittu Suomen maastohiihtojoukkueeseen Euroopan nuorten olympiafestivaalien talvikisoihin.
Valinnat kisajoukkueesta teki Suomen Olympiakomitea.  Osallistumisoikeus on vuonna 1997 tai myöhemmin syntyneillä urheilijoilla.
Vuonna 1998 syntyneen, Raision Kuulaa edustavan vuorisen lisäksi hiihtojoukkueessa Suomea edustavat Lempäälän Kisan Sanni Alatalo, Nastolan Nasevan Rebecca Immonen, IK Kronanin Eveliina Piippo ja Emelie Svenlin, Raision Kuulan Aleksi Parttimaa, Keravan Urheilijoiden Turo Sipilä ja Hollolan Urheilijoiden Verneri Suhonen.  Joukkuetta valmentaa Juho Halonen.

Kisat järjestetään Itävallan Vorarlbergissä ja Liechtensteinissä 25.-30. tammikuuta.

Lassi Vuorinen lähtee maajoukkueen matkaan myös Pohjoismaiden mestaruuskisoihin, jotka järjestetään Ruotsin Örnsköldvikissä helmikuussa.  
Tätä joukkuetta on myös luotsaamasa perniöläisittäin tuttuja: valmentajina ovat Pia Pekonen ja perniöläissyntyinen Ville Oksanen.

Jaa artikkeli: