Skip to main content

Vintille syntyy kauppa

Emmi Saaristo ja Katri Ala-Kleemola toivovat, että myös mökkeilijät löytäisivät tiensä Silmuun.

Katri Ala-Kleemola seisoo miehensä Juho Vainion kotitalon edessä Perniön Nurkkilassa. Maalaistalon pihalla on ulkorakennuksia ja yhdessä niistä voi tehdä kesästä alkaen löytöjä, kun Ala-Kleemola ryhtyy pyörittämään ystävänsä Emmi Saariston kanssa lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunutta Silmu second hand -liikettä.

Perniössä on jo useampia kirpputoreja ja ystävysten uusi yritys laajentaa alueen käytettyjen tavaroiden tarjontaa entisestään.
Kyseessä ei kuitenkaan ole aivan perinteinen kirpputori, silllä valikoimaan kuuluu pelkästään lastenvaatteita ja tarvikkeita. Toiminta-ajatus eroaa perinteisestä kirpputorista siinäkin, että Ala-Kleemola ja Saaristo ostavat myyntiin tulevat tuotteet ensin kuluttajilta itselleen ja laittavat sitten vaatteet ja tarvikkeet edelleen myyntiin.

– Maksamme 40 prosenttia oletetusta ulosmyyntihinnasta liikkeessä. Ja tavarat saa kotiin, jos ei hyväksy tarjousta, Ala-Kleemola kertoo.
Kaksikko ottaa maaliskuun alusta alkaen vastaan tuotteita, mutta aluksi pienissä erissä. Yrittäjiin voi ottaa yhteyttä ja sopia ajan, milloin voi tuoda kestokassillisen tavaroita arvioitavaksi.

 

Lisää juttua aiheesta tämän viikon lehdessä!

Jaa artikkeli: