Skip to main content

Viimeisen neljänneksen hurmos siivitti PeU:n voittoon kotiavauksessa

PeU Basketin miesten kausi alkoi mallikkaasti. Kotijoukkueen neljännen erän hurmos oli liikaa Korikouvoille sunnuntaina Perniön liikuntahallissa.

Kun kolme erää oli pelattu, vierasjoukkue näytti olevan vahvasti niskan päällä. PeU oli pitänyt johtoasemaa vain hetken ensimmäisen erän alussa, mutta muuten kouvolalaisjoukkue oli vienyt ottelua kaiken aikaa noin kymmenen pisteen johdossa.

Neljännessä erässä tilanne kääntyi päälaelleen, kun PeU nousi 3. erän lopun luvuista 51-59 voittoon numeroin 83-74.
Kun neljättä erää oli pelattu vasta kolmisen minuuttia, PeU meni jo johtoon 62-59 Olli Kanervan heittämällä kolmen pisteen heitolla.
Korikouvojen heittotarkkuus puolestaan romahti, joten voittajasta ei lopulta ollut epäselvyyttä.
Olli Kanerva valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi.
Tulevana sunnuntaina PeU Basket matkustaa Kotkaan KTP:n vieraaksi.