Skip to main content

Vihdoinkin saa pelata rauhassa

Topi Repo ja Dave Nuormaa Vilèn valmistautuivat perjantaina yön yli kestävään pelitapahtumaan.

Perjantaina Perniön keskustassa näkyi paljon nuoria tyttöjä ja poikia, jotka kulkivat kauppakassit kädessään kohti Perniön Yhteiskoulua. Kasseista löytyi paljon energiajuomaa, limsoja, sipsiä ja karkkeja. Näillä eväillä nuoret suunnittelivat pelaavansa koko yön tietokonepelejä yhteisessä pelitapahtumassa, eli laneissa. Tapahtumassa pelattiin yön yli aina seuraavaan päivään asti.

Kahdeksasluokkalaiset Topi Repo ja Dave Nuormaa Vilèn asettuivat omille pelipaikoilleen ja laittoivat illan eväät siististi tietokoneiden viereen.

–Mulla on eväänä karkkia, sipsiä, dippiä ja energiajuomaa, eiköhän näillä eväillä pärjää yhden yön yli, Repo kertoo.

–Mun ei ehkä eväät riitä koko yöksi, Nuormaa Vilèn pohtii.

Pojat olivat varmoja, että jaksavat pelata pelejä koko yön. Suunnitelmissa oli pelata ainakin Overwatcia ja Terrariaa. Roblox ei poikia innostanut, Repo kommentoi, että pelissä ei tapahdu mitään ja se on aika tylsää.

–Mulla on se peli vielä koneella, mutta se on sellainen häpeäpilkku, en mä siitä kyllä oikeasti tykkää, Nuormaa Vilèn paljastaa.

Iltaan valmistautuminen ei vaatinut pojilta paljoa työtä, mutta Nuormaa Vilèn kertoi spraymaalanneensa hiiren tapahtumaan sopivilla väreillä.

Repo pääsi nopeasti pelaamaan tuttua sotapeliä, mutta Nuormaa Vilèn katseli harmistuneena tietokonettaan.

–Mulla ei tää mokkula nyt oikeen toimi, tosi huono fps.

Kohta pojat kuitenkin uppoutuivat pelien maailmaan ja avasivat ensimmäiset energiajuomansa.

Jaa artikkeli: