Skip to main content

Varauskalenterit pysyvät täynnä

Eveliina Laaksonen toivoo, että hyvinvointipalveluille on kysyntää myös tulevaisuudessa.

Perniössä sijaitsevan parturikampaamo Coman yrittäjä Eveliina Laaksonen katselee tulevien viikkojen varauskalenteria ja toteaa helpottuneena, että onneksi kalenteri näyttää vielä täydeltä. Monella eri alalla on kamppailtu nousevien kustannusten kanssa ja samalla toivottu, että ihmisten rahat riittäisivät myös tulevaisuudessa palveluiden käyttämiseen.

–Minä olen ollut siitä onnekkaassa asemassa, että koronakriisi tai nykyinen maailmantilanne ei ole juuri mitenkään heijastunut omaan työhöni. Korona-aikana ihmiset kävivät melko normaalisti kampaajalla ja tuntui, että pienellä kylällä ihmiset uskalsivat helpommin saapua palveluiden äärelle kuin kaupungin keskustassa, Laaksonen kertoo.

Kesän ja syksyn aikana ihmiset ovat keskustelleet paljon, mistä asioista joutuvat säästämään, kun energian hinta on korkealla ja elintarvikkeiden hinnat ovat myös nousseet muiden kustannusten rinnalla. Laaksonen kertoo, että hänkin on kuullut kampaamon asiakkailta, että ihmiset miettivät nyt paljon säästämistä.

–Ehkä tällainen hyvinvointiin ja kauneuteen liittyvä palvelu puoltaa paikkansa erityisesti silloin, kun ihmiset ovat allapäin. Jokainen kaipaa arkeen edes pientä hemmottelua, joten ehkä siksi tästä palvelusta ei säästetä ennen, kun on oikeasti pakko, Laaksonen pohtii.

 

Lue koko juttu tämän viikon lehdestä! 

Jaa artikkeli: