Skip to main content

Uusi pelaaja löysi heti paikkansa joukkueessa

Joukkueen uusi pelaaja Ladavius Draine näytti osaamistaan heti ensimmäisessä ottelussa.

PeU-Basketin vuoden ensimmäinen peli päättyi 76–64 voittoon Ura Basketista. PeU-Basketin päävalmentaja Samu Kaaresvirta kertoo, että odotti sunnuntain ottelua pelonsekaisin tuntein.

–Joukkueessa on ollut nyt paljon sairastelua ja yhteinen harjoitteluaika on jäänyt melko vähiin. Kun tähän lisää vielä sen, että joukkueessa on uusi pelaaja, joka oli ensimmäistä kertaa mukana harjoituksissa vasta torstaina, en tiennyt millainen peli oli luvassa.

Voitokkaan ottelun jälkeen valmentajan on helppo hymyillä. Peli lähti sujumaan alussa heti vahvasti, kun kotijoukkue nappasi vahvan johtoaseman. Kaaresvirta painotti joulukuussa, että joukkueen täytyy panostaa siihen, että peliin lähdetään hyvällä sykkeellä heti alusta lähtien.

–Nyt meillä oli heti pelin ensimmäisestä minuutista lähtien hyvä ote peliin, se näkyi myös lopputuloksessa. Joukkueessa oli vielä muutamia puolikuntoisia pelaajia, joten täytyy olla tyytyväinen, että voitimme pelin.

PeU-Basketin uusi yhdysvaltalainen vahvistus Ladavius Draine saa päävalmentajalta heti kehuja.

–Näin uuden pelaajan ensimmäistä kertaa sunnuntain ottelussa ja olen todella tyytyväinen näkemääni. Vahvaa ja fiksua pelaamista koko ottelun ajan.

Jaa artikkeli: