Skip to main content

Tekonurmi sai tulikasteen kehujen kera

Haimi Aaltonen puskee läpi muurlalaispuolustuksen. Kuva: Marie-Kristine KuivalaPerniön Melassuon tekonurmi sai kunniakkaan tulikasteen: se toimi pelialustana, kun Perniö voitti Salon mestaruussarjan ottelussa Muurlan luvuin 2-0.
Pelaajien kommentit olivat tekonurmea kiitteleviä; peli sujui ja tekonurmi koettiin hiekkakenttää mukavammaksi.
–Se ei ole uusi, mutta täyttää ne tarpeet, jotka meillä on. Tekonurmi helpottaa myös toiminnan suunnittelua, kun keskuskenttä on todella varattu, toteaa PeU jalkapallon Pasi Karjunen.
Itse ottelun tulos tarkoittaa sitä, että Perniö pelasi koko kevätkauden tappioitta. Tauolle mennään niin, että Perniö ja Kisko ovat sarjan kärjessä tasapistein.
Muurlaa vastaan pelatun ottelun ensimmäinen puoliaika oli perniöläishallintaa, ja ennen taukoa syntyivät myös maalit: 19. minuutilla repun teki Matti Herranen ja 30. minuutin kohdalla maalasi rankkarista Markus Kuivala. Muurlalla oli paikkansa, mutta perniöläisten maalissa Jarno Johansson pelasi taas hienosti ja piti verkon puhtaana.