Skip to main content

Teijon seutu vetää kesäturisteja

Ranskan Marseillessa asuvat Naoufel Hamada ja Eve Lapique ajelivat Turusta vuokratuilla polkupyörillään Teijon läpi tiistaina. Ranskan Marseillessa asuvat Naoufel Hamada ja Eve Lapique ajelivat Turusta vuokratuilla polkupyörillään Teijon läpi tiistaina. He olivat matkalla noin neljän kilometrin päässä sijaitsevaan majapaikkaansa.
– Viime yön vietimme Kemiössä ja täällä olemme kaksi yötä. Kalastus, luonto ja maaseutu ovat ne asiat, joita täällä haluamme kokea, tiivisti Eve Lapique.
Pohjoismaista nuorella parilla on kokemusta jo viime vuodelta, jolloin he matkailivat Norjassa.
– Silloin emme tosin olleet liikkeellä polkupyörillä. Onhan tämä aika raskasta, 50 kiloa matkatavaraa kulkee perässä tuolla kärryssä, huomautti Naoufel Hamada.
Pari osti lennot Marseillesta Tukholmaan ja takaisin. Tukholmasta Turkuun ja takaisin he kulkevat ruotsinlaivalla. Viikon pyöräilyloma Etelä-Suomessa oli tiistaina vasta sen alkumetreillään.
– Myös Helsingissä aiomme käydä, mutta emme pyöräile ainakaan koko matkaa sinne vaan käytämme junaa. Lohja ja Espoo ovat myös paikkoja, josta olemme ottaneet vähän selvää etukäteen. Onko siellä kaunista, kysyy Naoufel Hamada.
Ennen majapaikkaan siirtymistään Hamada ja Lapique olivat ehtineet jo kokeilla kalastusta.
– Oli vähän huono tuuri, ei tullut mitään, he harmittelivat.

Lue lisää painetusta lehdestä

Jaa artikkeli: