Skip to main content

Sisun jatkopaikkaan tarvitaan kaksi voittoa

Perniön Sisun tavoite, jatkopaikka 2-divisioonan ylemmässä jatkosajassa, on kahden voiton päässä.

Viikko sitten Perniön hallissa oli vastassa sarjaan kärkijoukkue Auran Vannas. Sisu ja Vannas viihdyttivät yleisöä pari tuntia. Vannas vei lopulta ottelun  erin 2-3, eränumerot 18-25, 15-25, 25-22, 25-18 ja 12-15.
Sisu aloitti ottelun heikosti. Aloitusten vastaanotto epäonnistui ja passarina pelannut valmentaja Tapio Alapuranen sai juosta kauas kentälle palloa hakemaan.

Vieraiden  torjunta  napsikin paljon pisteitä tilanteissa, joissa Sisu iskijät joutuivat hyökkäämään laidoilta.
Kahden erän jälkeen  näytti, että ottelusta tulee lyhyt vastustajan ylivoimaisuuden takia.

Kolmannessa erän Sisu aloitti hyvin ja johti sitä erän puoliväliin asti. Sisun pienen notkahduksen aikana vieraan pääsivät ohi, mutta perniöläiset kirivät ohi ja kuittasi erän nimiinsä.
Neljäs erä oli sisun samalla kun vieraat tekivät virheitä.
Ratkaiseva viides erä oli tasainen. Sisu johti puoltenvaihdossa 8-6, mutta Vannas nykäisi muutaman pisteen eron ja piti sen loppuun saakka.

Sisun pelaajilla olivat omat hyvät ja huonot hetkensä. Kuitenkin Juuso Järvisen  iskut olivat erinomaisia.