Skip to main content

Särkisalossa kaksi ulosajoa

Särkisalossa sattui sunnuntaina kaksi ulosajoa. 

Iltapäivällä yhden aikoihin ulkopaikkakuntalaisen naisen ajama henkilöauto ajautui ensin vastaantulevien kaistalle, törmäsi sitten tien varressa olleeseen liiteriin ja siitä puuhun. Kuljettaja vietiin paikalta Tyksiin, mutta tarkastuksessa kävi ilmi, että hänen vammansa eivät ole vakavia. Auto vaurioitui käyttökelvottomaksi. Kuljettaja arveli nukahtaneensa rattiin. Juttua tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Särkisalontiellä sattui vielä iltayhdentoista aikaan toinen onnettomuus.
Salolaismies ajoi moottoripyörällä Särkisalon suunnasta, ja loivasti vasemmalle kaartuvassa mutkassa pyörä ajautui tien oikealle puolelle ojaan. Pyörä kulki ojassa noin 85 metriä ennen pysähtymistään.

Kuljettaja oli poliisin paikalle tullessa tajuttomana ojassa pyörän kanssa. Hänellä ei ollut ajoasua, vaan vain shortsit ja t-paita. Kuljettajalla ei ollut myöskään ajokorttia ja alkoholilla oli osuutta asiaan. Mies kuljetettiin Tyksiin, missä hänen vammansa kuitenkin todettiin vähäisiksi.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Jaa artikkeli: