Skip to main content

Salonparhaaksi ry jatkaa Klippulassa

Klippulan kiinteistöt kaipaavat korjausta.  Akuutein asia on majoitusrakennuksen katto, joka on väliaikaisesti korjattu pressulla.Klippulan leirit järjestää myös tulevana kesänä Salonparhaaksi ry.  Salon opetuslautakunta päätti tiistaina, että yhdistyksen kanssa tehdystä sopimuksesta käytetään myös optiovuosi.  Päätös syntyi äänin 7-6.

Yhdistyksen puheenjohtaja Pertti Vallittu on päätöksestä hyvillään.
– Nyt on hyvin aikaa valmistella kesän toimintaa.

Klippulassa saisi hänen mukaansa paukkua ennen kesää myös remonttivasara:  tiloissa on paitsi pientä ikääntymistä, myös isompaa korjattavaa.    
Vikalista on toimitettu tiedoksi kaupungille.
Akuuteimmasta päästä vikalistalla on toisen majoitusrakennuksen katto, joka on korjattava kokonaan ja jonka alla on kosteutta.
– Leirit voidaan järjestää, mutta mahdollisesti on sitten asetettava  rajoituksia lapsimäärälle, jos osa tiloista on poissa käytöstä, Vallittu toteaa.
–  Turvallisuuden on oltava ykkösasia.

Turvallisuuteen liittyen on muun muassa poistumistiet tarkastettava, samoin lämmityspattereita vaihdettava.
Osa kohennustöistä voidaan Vallitun mukaan tehdä talkoilla.  Yksi vaihtoehto on hänen mukaansa palkata pitkäaikaistyötön apuun kunnostustöihin.
Osa tarvittavista kunnostuksista liittyy viihtyvyyteen, kuten maalaustyöt.  Lisäksi pitää tehdä ylläpitotöitä, kuten tyhjentää  vanhempien rakennusten rännejä.

Jaa artikkeli: