Skip to main content

Särkisalossa pitäisi miettiä avoimesti uusia tapoja toimia

Olen pahoillani, että Tony Hellströmille on siteerattu väärin puheitani tai ne on väärin ymmärretty Salon kaupunginvaltuuston kokouksessa 16.11.2011.

En nimittäin ole väittänyt Tony Hellströmin luvanneen hoitaa jatkossa Särkisalon vanhusten ruokapalveluja yksityisenä yrittäjänä. Valtuutettu Kalevi Satopää omassa ryhmäpuheenvuorossaan esitti kysymyksen siitä, eivätkö Puustellin vanhukset voisi jatkossa käydä ruokailemassa vastapäisessä ravintolassa Särkisalokodin keittiön sulkemisen jälkeen.

Omassa puheenvuorossa vastauksena Satopäälle kerroin, että olen tuota asiaa ehdottanut kyseistä yritystä pyörittävälle Hellströmille. Tästä ehdotuksesta minulla on mustaa tietokoneen näytöllä. Milloinkaan en ole sanonut, että Hellström ehdotukseen olisi suostunut, vaikka se kyllä voisi ollakin järkevää.

Näin toimimalla moni Särkisalokodin lakkautuksessa esilletullut ongelmakohta, kuten nyt ruoka ja sen kuljetus, ratkeaisivat helposti ja yksinkertaisesti. Se että Hellström tästä ehdotuksesta periaatteensa vuoksi kieltäytyy ei varmastikaan ole särkisalolaisten ikäihmisten eikä kenenkään muunkaan etu.

Toivoisin, että myös Särkisalossa ajateltaisiin vanhusten etua ja mietittäisiin avoimesti sekä ennakkoluulottomasti uusia tapoja toimia.

 

Tatu Johansson,

sosiaali- ja terveyslautakunnan 1. vpj. SALO

Jaa artikkeli: