Skip to main content

Särkisalon yrittäjien kirjeessä paljon vastattavaa

Särkisalon yrittäjät jatkavat omaa työtään Särkisalokodin puolesta. Kaikki valtuutetut saavat  tällä viikolla yrittäjiltä postia.
Kirjeen kysymyksissä on paljon vastattavaa, jos aikoo perustella jollain tavalla miksi on  Särkisalokodin lakkauttamisen kannalla  maanantaisessa valtuuston kokouksessa.
Kirjeessä hahmotellaan muun muassa aikaa Särkisalokodin lakkauttamisen jälkeen. ”Ehdotusten mukaan Särkisalokodin yleiset palvelut siirrettäisiin 1950-luvun taitteessa rakennettuun ja 2000 -luvulla tilanahtauden takia laajennettuun hissittömään Särkisalon kouluun, jonne on jo siirtymässä valtaosa lakkautettavan Nurkkilan koulun oppilaista ja ehdotuksen mukaan myös lasten päivähoito. Kouluun tulisi vanhusten sauna ja pyykinpesumahdollisuus, kotisairaanhoitajan vastaanotto, kotisairaanhoitajien toimitila ja vanhusten kokoontumistila. Ehdotukset on tehty vailla arvioita siitä, ovatko tehtyjen ehdotusten toteuttamiset ylipäätään mahdollisia rakennusteknisistä syistä, vanhusten käyttöön soveltuvia tai taloudellisesti perusteltavissa. ”
Yrittäjät ovat löytäneet  myös säästölaskelmien perusteista kysyttävää. Yksi kysymys liittyy ostopalveluihin, joiden kulut viime vuonna olivat tilinpäätöksen mukaan 42 000 euroa ja tänä vuonna jo 99 000 euroa. Yrittäjät haluavat tietää, miten esimerkiksi ateriapalvelujen hinta on noussut vuodessa 40 000 eurosta tuplasuuruiseksi vuodessa.

 

Jaa artikkeli: