Skip to main content

Ruukkikylät alkavat houkutella uusia asukkaita yhteisvoimin

Tonttimarkkinointia tekevä Jarmo Vuorinen ja Meri-Teijon Matkailu Oy:n Tapani Kakko esittelevät toukokuun tapahtuman julistetta. Miesten takana ovat Ruukinrinteeksi nimetyn alueen tontit.Mathildedal, Teijo ja Kirjakkala lähtevät houkuttelemaan uusia asukkaita yhteisvoimin.
Toukokuussa ensimmäistä kertaa järjestettävässä Huvilat@Ruukki-tapahtumassa mukana on yrityksiä kaikista kolmesta kylästä.
Tapahtumassa joka kylässä järjestetään erilaista ohjelmaa ja samalla kerrotaan kävijöille paitsi alueen palveluista, myös tonttitarjonnasta.
Teijon Matkailu Oy:n Tapani Kakko tähdentää, että tarkoituksena on markkinoida aluetta nimenomaan ympärivuotisia asukkaita ajatellen.
Kakon vetämän laskettelukeskuksen tuntumaan on kaavoitettu vastikään kymmeniä tontteja.
–Yhteensä kylissä on varmaan satakunta tonttia vapaana, summaa Kakko.

Tapahtuman mainosmateriaalissa korostuu kolme H-kirjainta; huvilat, herkut ja harrastukset.
Aktiivisesti aluetta myydään etenkin pääkaupunkiseudun suuntaan.
Toukokuun tapahtumassa mukana on kolmisenkymmentä yritystä. Kylien yritykset pitävät päivällä ovensa avoimena, samoin kirkko, kyläsauna ja -koulu. Lisäksi joka kylässä on tarjolla erilaista tekemistä eri-ikäisille.
Yrittäjien eilisaamuisessa yhteispalaverissa yhteistyötä pidettiin loogisena vetona.
–Se, että kaikki yrittäjät organisoituvat yhdessä, koituu lopulta asiakkaidenkin eduksi, sanoo Ravintola Terhon Elmo Blomqvist.

Koko juttu painetussa lehdessä

Jaa artikkeli: