Skip to main content

Remond Brown vakuutti heti valmentajan

Remond Brown tuo hyökkäyspäähän 195 senttiä pituutta.PeU-Basketin pelaajapakka koripallon I divisioona B:hen on kasassa, kun uusi jenkkivahvistus Remond Brown liittyi viime viikolla perniöläisjoukkueen vahvuuteen.

Tiistai-iltana 23-vuotias, 195-senttinen ja 83-kiloinen laitahyökkääjä oli toista kertaa PeU-Basketin harjoituksissa. Jo perjantain ensi-esiintyminen vakuutti kentän puolelta valmentajaksi siirtyneen Samu Kaaresvirran.
– Pidän tavasta, jolla hän pelaa. Brown on rauhallinen ja erittäin urheilullinen pelaaja, Kaaresvirta arvioi.
– Lisäksi hän on monipuolinen vahvistus, jota joukkueessamme voidaan käyttää pelipaikoilla 1-4.

PeU menetti viime kauden suomalaispelaajista Kaaresvirran lisäksi Miro Patrakan. Iso ilouutinen on se, että Jussi Savolainen, Sami Himberg ja Teemu Jarhio jatkavat joukkueessa.
Pelikentällä joukkueen uusia kasvoja ovat varmuudella Saku Ahonen, Lasse Soljama ja Juhana Melkkilä, penkillä apuvalmentaja Esa Mäkynen.

PeU-Basket hyökkää sarjakauteen runsaan kuukauden kuluttua sunnuntaina 7. lokakuuta kovalla kotiottelulla viime kauden kolmosta Munkkiniemen Kisapoikia vastaan.

PeU-Basketin menestystoiveita kaudella 2018-2019 lisää se, että B-divisioonasta on poissa kaksi viime kauden parasta joukkuetta. Loimaan Bisons nousi maan toiseksi korkeimmalle sarjaportaalla sarjan voittajana, Helsingin NMKY villillä kortilla.

Jaa artikkeli: