Skip to main content

Räppääjä ihastutti lapsia

Risto Räppääjää näytellyt Tristan Lumi sai ottaa ensi-illan päätteeksi yhteiskuvia katsojien kanssa. Ohjaaja Saija-Reetta Kotirinta iloitsi onnistuneesta näytöksestä.

–Kai me tulemme tänne uudestaan? kuului lapsen suusta Risto Räppääjä ja pakastaja-Elvi-näytelmän päätyttyä.

Kirakan kesäteatterin tomutusrikasta ensi-iltaa vietettiin täyden katsomon kera aurinkoisessa säässä. Yleisön paljous tuli yllätyksenä sekä ohjaaja Saija-Reetta Kotirinnalle että näyttelijöille. Porukkaa oli paikalla kirjaimellisesti vauvasta vaariin. Näytelmä vei mukanaan ja roolitus oli onnistunut. Varsinkin Lennart Lindberginä esiintynyt Teppo Rantanen onnistui naurattamaan koko yleisöä hahmollaan. Myös Sanni Liekkala Alpo-kissana herätti hupia yleisössä katsojan iästä riippumatta.

–Äiti katso, Alpo on tuolla ylhäällä, kuului yleisöstä kissan ilmestyessä lavasteiden yläpuolelle katselemaan.

Nuoremman yleisön suosikeiksi nousivat ansaitusti pääosat Risto Räppääjä (Tristan Lumi) ja Nelli Perhonen (Rosalinda Pihakivi), jotka näytelmän päätteeksi päätyivät ottamaan yhteiskuvia ihastuneiden lasten kanssa. Eikä syyttä, ensi-ilta oli kaikilta nappisuoritus pienet ääniteknilliset ongelmat pois lukien.

–Jännitti kyllä, mutta pieni jännitys on aina hyvä. Eniten yleensä jännittää esiintyä äidille ja isälle, mutta oli kyllä todella hauskaa, kertoo Lumi.

Lapsia viihdytettiin hauskoilla lisäyksillä kuten Käärijä-viittauksilla ja silakoilla. Myös Elvi Räppääjä (Kimmo Lehto) hahmona toimi lapsille sekä aikuisille. Minäkin lauleskelin Elvin esittämiä kappaleita vielä pitkään. Musiikki myös herätti yleisössä pieniä tanssijoita, jotka innokkaasti jorasivat ja hyppivät mukana.

Kirakassa ensimmäistä kertaa vierailleet halikkolaiset Hilla ja Valma Kauppi sekä Aino Laaksonen seurasivat näytelmää eturivistä.

–Musiikit ovat olleet hyviä ja Nelli on paras, kommentoi Hilla Kauppi.

–Valmaa vähän jopa jännitti välillä, mutta on hänkin nauttinut esityksestä. Tämä on kyllä todella hauska paikka ja laulut ovat olleet minunkin mieleeni, kertoo Aino Laaksonen.

Ensi-ilta sai aikaan ylpeitä fiiliksiä näyttelijöissä sekä lisäksi onnenkiljahduksia Saija-Reetta Kotirinnalta.

–Vielä viimeisissä läpimenoissa tuli uusia juttuja ja esimerkiksi hypin sängyllä ensimmäistä kertaa tänään. Jännitti siis kyllä, mutta nyt saa olla ylpeä, sanoo Sanni Liekkala.

–Olen todella ylpeä koko ryhmästä. Ei olisi paremmin voinut mennä, summaa Kotirinta.

Ei hassumpaa, kuten Räppääjä sanoisi.

Jaa artikkeli: