Skip to main content

PeU:n korisjunnuille mitalisadetta

Läntisen alueen C-tyttöjen koripallosarja huipentui huipentui viikonloppuna hopeamitalien saamiseen.     Minipojat koolla, naamat ansaitusti messingillä ja kultaa kaulassa.

Loppuottelussa oli vastuksena todella kova KaaRon joukkue Raumalta. Ensimmäinen jakso kulki vielä hyvin ja PeU voitti sen 1 pisteellä.

Sen jälkeen KaaRo laajalla pelaaja materiaalilla sai pelin haltuunsa ja PeUn pieni joukkue väsyi. KaaRo vei pelin selvästi lukemin  78 – 38.

Joukkueessa pelaa vain 4 C-ikäistä pelaajaa ja loppuihin pelipaikkohin on saatu apua minitytöistä.

Minipoikien joukkue toi puolestaan Perniöön kultaa. Läntisen alueen II divisioonan mitalisijat ratkottiin viikonloppuna Raisiossa.

Finaalissa PeU kohtasi Turun NMKY:n. Tiukassa pelissä jännättiin loppuun asti.  Viimeisen neljänneksen lopun vapaaheittojen  jälkeen PeU voitti ottelun niukasti 52-49.

PeU-Basketin minitytöt saivat kaulaansa hopeamitalit sunnuntaina pelattujen 2. divisioonan aluefinaalien päätteeksi.
Finaalissa Pyrintö otti heti alkuun kolme helpohkoa koria, ennen kuin kotijoukkue pääsi kovaan pelirytmiin kiinni.  Ensimmäisen kahdeksanminuuttisen jälkeen tamperelaiset johtivat ottelua viidellä pisteellä,  ja puoliajalla eroa oli kuusi pistettä.

Pörriäisten vahva  ja uhrautuvainen puolustus ei päästänyt Pyrintöä helpolla, mutta kovasta yrityksestä huolimatta lopputulos kirjattiin Tampereen Pyrinnön hyväksi  51-41.

Jaa artikkeli: