Skip to main content

PeU vei Uraa Littoisissa

PeU:n Micke Salo on joutunut kaarinalaispakkien puristukseen.PeU:n miesten joukkue aloitti tämän vuoden ottelut vahvalla vieraspelillä Littoisissa.
Täysi katsomo seurasi, kun PeU Basket otti Kaarinan Urasta voiton selvin luvuin 63-82.

Jo ottelun alku kertoi, mihin tahtiin peli etenee:  PeU oli jo viiden peliminuutin kohdalla 2-17 johdossa, ja Ura joutui ottamaan aikalisän.
Lähimmillään Ura pääsi viiden pisteen päähän, mutta 20 minuutin kieppeillä Peu rykäisi kaulan, ja 22. minuutilla tilanne oli vieraille 24-56.   Loppua kohti Ura sai kirittyä kaulaa kiinni.

Perniöläisten paras pistemies oli aiemmin Urassakin pelannut Paul Harrison, joka pussitti pallon 28 pisteen arvoisesti.

PeU Basketilla on 13 ottelusta saldona yhdeksän voittoa ja neljä tappiota ja 18 pisteellä perniöläiset ovat sarjakakkosena.
Piikkipaikalla on HBA Märsky, joka ei ole hävinnyt 12 ottelustaan ainoatakaan ja pisteitä sillä on näin 24.
Kärkikamppailu nähdään Perniön liikuntahallissa torstaina, kun Märsky saapuu PeU:n vieraaksi.