Skip to main content

PeU:n miehillä viimeinen mahdollisuus tänään

Koripallon ykkösdivisioona B:n voitto on katkolla tänään kiirastorstaina Helsingissä. Voitot loppuottelusarjassa  ovat 0-2 perniöläisten tappioksi, kun PeU-Basket matkaa HBA Märskyn kotihalliin.
Maanantain kotiottelu päättyi lupaavasta alusta huolimatta HBA:n voittoon 71-84.

PeU-Basket oli hyvässä vedossa ensimmäisellä jaksolla ja voitti sen 22-18. Miro Patrakka ilahdutti hienolla läpiajolla ja korilla, joka tosin jäi ainoaksi.
Toinen jakso meni tasan 18-18. HBA otti käyttöön erilaisen pelityylin, mutta PeU-Basket pussitti muutaman pisteen todella taitavasti ja vaikeista paikoista.
Kolmas jakso meni Märskylle 15-18. Viisi minuuttia ennen peliajan loppua tilanne oli 57-67.
PeU-Basketin valtava yritys ei tuottanut tulosta. HBA tuli vauhdilla ja voimalla. Viimeinen jakso meni helsinkiläisille reilusti 16-30.

Ottelun tuomarit saivat osakseen paljon arvostelua ja katsomosta asiatonta huutelua.
Vartioinnista huolimatta Paul Harrison oli PeU-Basketin paras 15 pisteellä, ja heti perässä  kovaa vauhtia pitänyt Sami Himberg 13 pisteellä.
Perniön liikuntahallin uusi yleisöennätys tehtiin maanantaina, toista loppuottelua seurasi 407 katsojaa.