Skip to main content

PeU:n miehet vankasti sarjakakkosena

PeU Basketin miesten loistava ottelun loppu toi sunnuntaina Perniön liikuntahallissa hienon voiton Espoo Basket Teamista. Vielä kolmannen erän alussa pelinsä kanssa tuskaillut kotijoukkue sai korihanat auki kunnolla vasta neljännellä jaksolla. Lopputulos 78-62 oli suorastaan ylivoimainen ottaen huomioon sen, että viimeiseen jaksoon lähdettiin PeU:n tappioasemasta 49-51.

Voitossa avainasemaan nousivat lukuisat peräkkäiset kolmen pisteen heitot. Heti neljännen jakson alkuun Paul Harrison tasoitti luvut kolmen pisteen heitolla. Kun vielä Olli Kanerva, Jussi Savolainen ja Lauri Tiainen heittivät heti perään kolme pistettä kukin, PeU olikin äkkiä johdossa luvuin 60-51. Peräkkäiset huippuonnistumiset näyttivät lannistavan vielä kolmannella jaksolla pirteänä esiintyneen espoolaisjoukkueen.

PeU Basketin kotiotteluihin tulee nyt useamman viikon tauko, sillä seuraava ottelu pelataan Perniön liikuntahallissa vasta maaliskuun 1. päivänä. Vieraissa PeU pelaa Raholan Pyrkivää vastaan ensi sunnuntaina.

Miesten 1. divisioona B:ssä PeU Basket on toisena neljä pistettä sarjaa johtavaa HBA-Märskyä perässä. Kolmantena oleva Ura Basket on puolestaan kuusi pistettä PeU:ta jäljessä.