Skip to main content

PeU:n miehet lähtevät kevääseen lohkokakkosina

PeU:n puolustus sai Raholan Pyrkivän aseet kuriin viimeisessä kotipelissä. Jesse Räkköläinen karvaa Jussi Hämäläistä ja Olli Kanerva vahtii entistä joukkuekaveriin Lauri Tiaista. Valmentaja Tommi Sainio seuraa penkiltä tilannetta.PeU-Basket on noussut koripallon I divisioona B:n kärkijoukkueisiin.
PeU:n koripallojaoston puheenjohtaja Pekka Leikkosen mukaan päätös lähtemisestä sarjatasolle oli kolmisen vuotta sitten oikea ratkaisu.
– Nyt pelatut kaksi ja puoli kautta ovat osoittaneet, että meille on täällä kannatusta niin yleisön, tukijoiden kuin ennen kaikkea talkoolaistenkin suhteen. Tämä on todella Perniön juttu, niin kuin laajemmaltikin alueen korisystävien juttu eli oikea korisbuumi, Leikkonen iloitsee.

Tavoitteellisen kahden Pasi Laineen valmentaman II-divisioonakauden jälkeen divarissa valmennuksen otti Tommi Sainio, joka pyrkii luotsaamaan joukkuetta samoin opein Vilppaan A-juniorijoukkueen kanssa.
– Nuorten sisäänajo on täälläkin tärkeää ja pojat ovat ottaneet hienosti pelin haltuunsa. Koko 13 pelaajan rinki on kehittynyt joukkueena. Kokeneet pelaajat tuovat siihen omaa vakautta ja miksei tarpeen tullen ryminääkin, Sainio ynnää.

PeU-Basket voitti tämän vuoden viimeisessä ottelussa Perniön liikuntahallissa divisioona B:ssä kärkikastiin lukeutuvan tamperelaisen Raholan Pyrkivän hienosti 25 pisteellä 79-54.

PeU-Basketilla on 24 pistettä ja lähti joulutauolle lohkon kakkossijalla vain kaksi tappiota niskassaan. Divari B:tä johtaa Espoon Honka neljällä pisteellä. Kolmantena on Lahden NMKY (22 pistttä) ja neljäntenä on Rahola (18 pistettä).

Jaa artikkeli: