Skip to main content

PeU-Basketin taistelu ei riittänyt tuomaan pisteitä kotiin

PeU-Basket ja Puhu Juniorit ottivat toisistaan mittaa torstaina Vantaalla. Tiukka ottelu päättyi lopulta PeU Basketin 93:88 tappioon. Edes LaDavius Drainen 32 pisteen ilta ei pelastanut joukkuetta häviöltä. Joukkueen valmentajana illan ottelussa toiminut Sami Himberg kertoo, että joukkueiden välillä nähtiin tiukkaa vääntöä aina viimeisen erän loppuhetkille asti.

–Ottelun ratkaisi lopulta se, että meillä oli liikaa pallonmenetyksiä. Vastustaja käytti kaikki paikat tehokkaasti ja lopputulos näkyi taululla, Himberg toteaa.

Tiukkaa vääntöä nähtiin myös sunnuntain ottelussa, kun vastaan asettui Espoo Basket team. Ottelu päättyi jälleen perniöläisten tappioon, tällä kertaa lukemin 76:74. Draine oli jälleen tehokkaalla päällä ja keräsi ottelussa 28 pistettä. Himberg sanoo, että tässäkin ottelussa joukkue kaatui pallonmenetyksiin.

–Sunnuntain ottelussa nähtiin samanlaista peliä kuin torstaina. Meidän joukkueemme heitot eivät oikein löytäneet perille ja vastustaja sai riistettyä pallon liian monta kertaa. Molemmat pelit olisi pitänyt voittaa, mutta nyt kävi näin, Himberg sanoo.

Tiukan otteluaikataulun vuoksi joukkueelle on jäänyt vain vähän aikaa treenaamiseen. Himberg on tyytyväinen, että seuraava ottelu on vasta sunnuntaina, joten joukkue ehtii harjoittelemaan ennen sunnuntain kotiottelua. Silloin vieraaksi saapuu Jyväskylän Weikot.

–Treeneissä täytyy keskittyä nyt erityisesti puolustuspeliin. Joukkue tarvitsee myös hyvää fiilistä. Kahden ottelut tappiot täytyy unohtaa ja keskittyä seuraavaan otteluun.

Jaa artikkeli: