Skip to main content

PeU-Basketin kotiottelu päättyi sunnuntaina tappioon

Patrik Poutiainen heitti joukkueelleen paljon arvokkaita pisteitä sunnuntain ottelussa.

PeU-Basketin ja Raholan Pyrkivän välinen ottelu Perniössä päättyi sunnuntaina kotijoukkueen 72–79 tappioon. PeU-Basket pelasi ottelun ilman Tommi Huolilaa, joka joutui jättämään kauden kesken loukkaantumisen vuoksi. Päävalmentaja Samu Kaaresvirta oli häviöstä huolimatta erittäin tyytyväinen joukkueensa peliin.

–Me pelasimme todella hyvän ottelun. Vastustaja oli liikkeellä tosi kovalla kokoonpanolla. Siellä oli muun muassa Kanervan Olli, joka saalisti hyvät pisteet. Meille tuli lopussa muutama moka puolustuksessa ja vastustaja heitti molemmista paikoista kolmoset sisään. Se oikeastaan ratkaisi muuten tiukan pelin, Kaaresvirta kertoo.

Hyvästä pelivireestä huolimatta Huolilan poissaolo näkyi kentällä. Kaaresvirta kertoo, että joukkue hävisi sunnuntain ottelussa lähes kaikki levypallot.

–Kukaan ei pysty ottamaan joukkueessa Tommin paikkaa, mutta jokaisen tarvitsee parantaa vähän omaa peliään. Jos jokainen meidän joukkueemme pelaaja heittää edes pari levypalloa ottelun aikana, tilanne tasaantuu jo huomattavasti.

LaDavius Drainen hyvä pelivire oli selvästi nähty myös vastustajan leirissä, sillä pelaaja pidettiin tehokkaasti kiinni koko ottelun ajan. Kaaresvirta kertoo, että vaihtopenkki otti hyvin vastuuta ottelun aikana. Patrik Poutiainen otti isompaa roolia, kun Drainelle ei saatu luotua paikkoja.

-Vaihtopenkki toi todella hyvää energiaa kentälle, kaikki ansaitsevat kehuja, Kaaresvirta kommentoi.

Lisää juttua ottelusta ja mahdollisista pudotuspeleistä tämän viikon lehdessä!

Jaa artikkeli: