Skip to main content

PeU-Basket voittoon parin jakson lämmittelyn jälkeen

PeU-Basketin ja Helsingin NMKY:n välinen ottelu koripallon miesten ykkädivisioona B:ssä päättyi keskiviikkoiltana perniöläisten 76-64 voittoon. Kahden ensimmäisen jakson perusteella pisteet olisivat voineet matkta pääkaupunkiin.

Namika voitti molemmat jaksot. Kotijoukkueella oli ideoita, mutta mikään ei sujunut. Kolmas jakso alkoi aivan eri tavalla. PeU-Basket teki yhdeksän pistettä kahden ensimmäisen minuutin aikana ja jakson lopussa etumatka oli 17 pistettä.

Neljäs jakso alkoi useilla kolmen pisten heitoilla ja Namika kiri välillä lähellekin, mutta ei ohi.

PeU-Basketin pisteet: Jesse Räkkölainen7, Henry Pwoni 26, Antti Rindell 17,Sami Himberg5, Juho-Kusti Räsänen3, Lauti Aaltonen 6, Miro Patrakka 2 ja Jussi  Savolainen 10.