Skip to main content

PeU-Basket varmisti paikkansa pudotuspeleissä

PeU-Basket voitti Karkkilan joukkueen lauantaina pistein 70–85. Samalla joukkue varmisti paikkansa pudotuspeleissä. Lohkon voitosta käydään vielä tiukkaa kamppailua. Kaikki neljä joukkuetta ovat niin lähellä toisiaan, että lopullinen järjestys selviää vasta, kun kaikki ovat pelanneet runkosarjan viimeiset ottelunsa.

PeU-Basketin viimeiseksi vastustajaksi ennen pudotuspelejä saapuu lohkon viidennellä sijalla pelaava Panttereiden joukkue Helsingistä. Ottelu pelataan sunnuntaina Perniön liikuntahallissa.

Lauantain voitto oli joukkueelle tärkeä. Päävalmentaja Samu Kaaresvirta kertoo, että Patrik Poutiaisen ja Tommi Huolilan poissaolosta huolimatta joukkue pelasi vahvan ottelun.

–Onni Mäkynen keräsi pelissä paljon pisteitä ja Määttäsen Kalle näytti osaamistaan puolustuksessa. Uusia vastuunkantajia löytyy, kun tarve niin vaatii.

Viimeiseen runkosarjan otteluun PeU-Basketin joukkue voi lähteä hieman rennommalla asenteella, koska pudotuspelipaikka on jo ansaittu. Kaaresvirta kertoo, että sunnuntaina panostetaan siihen, että kaikki pääsevät pelaamaan.

–Voiton myötä olisi tietysti kiva saada kotietu, joten toki tämäkin ottelu olisi tärkeä voittaa. Sillä ei ole väliä, mikä joukkue tulee vastaan pudotuspeleissä, koska kaikki joukkueet täytyy kuitenkin voittaa. Joensuun vieraspelireissu ei kyllä matkan vuoksi oikein houkuttele, Kaaresvirta kommentoi.

Polvensa loukannut Patrik Poutiainen ei pelaa sunnuntain ottelussa.

–Emme halua ottaa yhtään riskejä Poutiasen suhteen. Vaikka hän olisi pelikunnossa, hän saa vielä levätä sunnuntaina.

Jaa artikkeli: