Skip to main content

Peu-Basket tosipaikan edessä perjantaina

Kashrell Lawrence ei piittaa Karkkilan HL Colemanin puolustusyrityksestä.

Täysi katsomo Perniön liikuntahallissa sai jännittää viimeiseen minuuttiin saakka, kun PeU-Basket pelasi ensimmäisen puolivälieräottelunsa Karkkilaa vastaan. Kun peliaikaa oli alle minuutti, olisi yhdellä kolmosella jatkettu jatkoajalle.

KaU-Koris vei lopulta voiton neljän pisteen erolla 68-72 (15-17, 18-21, 14-9, 21-25).

Peli poikkesi tempoltaan kokonaan runkosarjan otteluista, vauhtia riitti hyökkäyksiin ja puolustus oli tiukkaa kummassakin päässä kenttää. Jopa vähän kyseenalaisia otteita käytettiin.

Teemu Jarhio nousi tasapisteisiin Kashrell Lawrencen kanssa.

PeU-Basketin pisteet: Kashrell Lawrence 17, Teemu Jarhio 17, Samu Kaaresvirta 8, Jussi Savolainen 7, Patrin Poutiainen 6, Sami Himberg 6, Mikael Saari 5, Klaus Troberg 2.

PeU-Bastet matkaa perjantaina Karkkilaan, voitto siellä tietää toista ja ratkaisevaa kotiottelua sunnuntaina.

Muut välierät päättyivät seuraavasti: Munkkiniemen Kisapojat-Jyväskylän Veikot 101-94,  Helsingin NMKY-Hyvinkään Ponteva 73-81, Raholan Pyrkivä- LoKoKo-Bisons 58-98.