Skip to main content

Petri´s in suklaita syödään Turun Michelin-gaalassa ja Veljesten kurkkuja Michelin -aamiaisella

Petri SIrén kertoi suklaan vastuullisuudesta lehdessä syksyllä.

Turun Logomossa vietetään ensi maanantaina maailmanluokan ruokajuhlaa.

Turku isännöi Michelin-tähtien julkistamistilaisuutta, jossa Michelin Guide kertoo muun muassa pohjoismaisten ravintoloiden uudet tähdet; samalla jaetaan muita tunnustuksia. Gaalaillallisen menussa on suora kytkös eteläiseen Saloon:  mukana on Petri´s Chocolaten suklaata.

Niin ikään Michelin -vieraiden aamiaisella on tarjolla ruokaa suoraan Perniöstä:  tarjolla on muun muassa Veljesten kurkkujen suolakurkkuja ja Meritalon mehuja.

Turun ruokaviikkoja vietetään ensi viikon loppuun asti.  Eteläinen Salo näkyy muun muassa lähiruokapuodissa, missä on myynnissä tuotteita lähes kymmeneltä paikalliselta yritykseltä.

 

Jaa artikkeli: