Skip to main content

Perniössä toimineet hoiva-alan yrittäjät murhatutkintaan

Perniössä toimineen hoiva-alan yrityksen kaksi työntekijää on pidätetty epäiltynä murhasta ja omaisuusrikoksista.
Kosken asemalta käsin toimineen, muun muassa kotihoitoa ja saattohoitoa tarjonnneen Kattariina Oy- nimisen yrityksen toiminta on keskeytetty.

Murhatutkimus liittyy  syyskuun puolessa välissä menehtyneeseen vanhukseen.  Kuolemaan ei näyttänyt alun perin liittyvän mitään epäilyttävää, ja lääkäri oli kirjoittanut kuolintodistuksen. Tästä huolimatta poliisi määräsi suoritettavaksi oikeislääketieteellisen kuolemansyyselvityksen.  Oikeuskemialliset tutkimukset osoittivat, että kuolinsyy oli myrkytys.  Poliisi epäilee nyt yrityksessä työskennelleen sairaanhoitajan myrkyttäneen vanhuksen omaisuusrikoksia peitelläkseen.

 54-vuotias sairaanhoitaja on vangittu omaisuusrikoksista epäiltynä jo aiemmin. Myös hänen 42-vuotias, yrityksessä lähihoitajana toimitut vaimonsa on pidätetty.
Epäiltyjä omaisuusrikoksia on tutkinnassa useita. Poliisin mukaan hoitajat ovat anastaneet muun muassa kultaesineitä ja koruja vanhuksilta. Lisäksi epäillyt ovat pyrkineet samaaan yhden vanhuksen omaisuuden testamentilla  haltuunsa.
Poliisi esittää kumpaakin epäiltyä vangittavaksi.

Jaa artikkeli: