Skip to main content

Perniön kunnantalon kahvila saa uudet vetäjät

Perniön kunnantalon Perniö-kahvilassa vaihtuvat vetäjät. Tony Hellström luopuu liiketoiminnasta, ja vetovastuun ottavat perniöläiset Kaisa-Leena ja Henna Lindblad.

Kaisa-Leena Lindblad on työskennellyt kahvila-alalla, tytär Henna Lindblad on koulutukseltaan ravintolakokki ja valmistuu Hämeenlinnan koulutuskeskus Tavastiasta leipuri-kondiittoriksi ensi maaliskuussa.   Tarkoituksena on aloittaa toiminta kunnantalossa lokakuussa pienen remontin jälkeen.

Henna Lindblad kertoo, että tarkoituksena on leipoa tuotteet itse.  Tarkoituksena on leipoa tuotteita myös kotiin ostettavaksi. Kahvilan lisäksi suunnitteilla on pienimuotoista pitopalvelutoimintaa.

Kahvilaa tarjottiin Lindbladeille jo aiemmin.
– Silloin ajattelin, että teen tutkinnon loppuun.  Nyt koulun päättyminen on niin lähellä, että haasteeseen voi tarttua, Henna Lindblad kertoo.
Kaisa-Leena Lindblad vastaa kahvilan arjesta syksyn ajan, Henna Lindblad tekee kahvilassa töitä sen, minkä koulu antaa myöten.  Koulun viimeinen työharjoittelujakso alkaa loppuvuodesta, jolloin hän tulee  kahvilaa pyörittämään.

Jaa artikkeli: