Skip to main content

Perniön jalkapalloväki kärkkyy tekonurmea

Pasi Karjunen seurasi 8-vuotiaiden poikien alkulämmittelyä Melassuon hiekkakentällä.Jos hyvin käy, Perniön Melassuon jalkapallokentän toista puolta peittää pian Salon urheilupuiston vanha tekonurmi. Päätöksiä vanhan tekonurmen kohtalosta pitäisi tehdä seuraavassa vapaa-ajan lautakunnan kokouksessa.
– Olemme ilmoittaneet halukkuutemme saada ainakin puolikas nurmesta tänne Perniöön. Halukkaita on muitakin, nyt pitää vain odottaa, miten käy, pohtii Perniön Urheilijoiden jalkapallojaoston puheenjohtaja Pasi Karjunen.

Tarvetta uudelle nurmelle Perniössä olisi.
– Keskuskentän harjoitusvuorot eivät tahdo riittää joukkueillemme.
 Jalkapalloilijoita Perniössä on Karjusen mukaan yli 120. Seitsemän juniorijoukkueen lisäksi miesten kaupunkisarjan joukkue tarvitsee kenttää harjoituksiinsa ja otteluihinsa.

Uusi ryhmä Perniön Urheilijoiden jalkapalloharjoituksissa on vuosina 2009-2010 syntyneet pojat. Alle kouluikäisten poikien ryhmästä tuli kyselyitä, ja nyt harjoitukset on aloittamassa mukavan kokoinen joukko. 
Ainoa tyttöjoukkue on viime kaudella aloittanut T-07-09 joukkue. P05-06, P07-08 ja T-07-09 pelaavat tulevalla kaudella Salon seudun Prisma-liigaa, poikien E-11, D-12 ja C-15 -joukkueet taas ikäistensä piirisarjoja. Juniorien lisäksi Perniön miesten kaupunkisarjan joukkue on lähdössä kamppailemaan menestyksestä. 
– Siellä on pelaajia ikähaitarilla 16-47. Nuorimmat ovat niitä, jotka ovat halunneet jatkaa harrastusta, vaikka omaa joukkuetta ei enää ole paikkakunnalla. C-ikäisten jälkeen joukkueita ei tahdo saada enää kasaan, harmittelee Karjunen.

 

Jaa artikkeli: