Skip to main content

Paljon piirinmestaruuksia Perniöön kotikisoissa

 Jonna Juva sai hiihtää ilman vastusta Perniön pm-hiihtojen perinteisen kisan. Viikonlopun piirinmestaruushiihdot tarjosivat paikallisille paljon mestaruuksia. Osa voitoista oli tosin selviä ennen kilpailua, sillä muita osallistujia ei sarjassa ollut.
– Sarjassani on yleensä ollut yksi muukin, mutta nyt hän on siirtynyt jo naisten sarjaan, totesi 18-vuotiaiden naisten perinteisen kisan ainoana kisaajana voittanut Perniön Urheilijoiden Jonna Juva.

Varsinais-Suomessa jo lumitilannekin hankaloittaa hiihtäjien kisamahdollisuuksia. Niinpä vastusta pitää hakea kauempaa. Jonna ja hänen veljensä Joni Juva ovat tänä vuonna hakeneet kokemusta jo aikuistenkin SM-hiihdoistakin. Tulevana viikonloppuna vuorossa on taas nuorten SM-hiihtoja sekä Koululiikuntaliiton mestaruuskisat, tällä kertaa Imatralla.

Imatralle suuntaavat myös jo kansainvälistä menestystä saavuttanut Lassi Vuorinen sekä Simo Siltanen. Nuoret miehet ottivat Perniössä kaksoisvoiton 18-vuotiaiden miesten perinteisessä kisassa.

Nykyisin Raision Kuulaa edustava Lassi Vuorinen osallistui vain lauantain kisaan.
– Täytyy levätäkin välillä. Sen verran tiheään tahtiin on viime aikoina tullut kisoja, sanoi Imatralta SM-mitaleja hakemaan lähtevä Vuorinen.

Jaa artikkeli: