Skip to main content

Päiväkotilaiset metsästivät leijonaa

13.10.2023Uutiset

Lapset saivat viettää toiminnallista sirkuspäivää Lampolan päiväkodilla. Ohjelmaan kuului monenlaisia puuhapisteitä ja musiikkia.

Sirkus saapui Lampolan päiväkodille torstaina. Tai siltä ainakin tuntui, sillä päiväkoti vietti sirkusaiheisia 6-vuotissyntymäpäiviä. Lapset ja henkilökunta olivat innolla mukana juhlapäivässä.

Päiväkodilla järjestettyihin synttäreihin kuului paljon tekemistä ulkoilmassa. Lapset pääsivät aamupäivän aikana osallistumaan henkilökunnan vetämään toiminnalliseen rock-konserttiin. Siinä etsittiin leijonaa Leijonaa mä metsästän -kappaleen tahtiin, marssittiin yhdessä elefanttimarssia ja pompittiin Pomppufiilis-kappaleen mukana.

Esikoululaisten sateenkaari- ja pupuryhmäläisten mielestä Pomppufiilis oli ehdottomasti paras kappale. Kaikki lapset innostuivat hyppimään sen tahtiin.

Konsertin jälkeen päiväkotilaiset pääsivät näyttämään taitojaan keppariradalla, leipomaan hiekkakakkuja kakkutehtaalla, harjoittelemaan trapetsilla kävelyä ja jongleerausta ja otattamaan itsestään hauskoja kuvia valokuvauspisteellä. Kuvat jäivät tapahtumasta muistoksi.

Lue koko juttu ensi torstaina ilmestyvästä Perniönseudun Lehdestä.

Jaa artikkeli: