Skip to main content

Opiskelija voi täyttää koko kämppänsä kirpparilöydöillä

Maurilta löytyy tavaraa joka lähtöön.Alkava lukukausi ajaa monet nuoret kodeistaan opiskelijabokseihin ja ensimmäiseen omaan kämppään. Monelle on tärkeää, että oma koti on asukkinsa näköinen, eikä huonekaluja ja sisustusta haluta aina hakea suuresta ketjuliikkeestä. Kirpputorit ovat täynnä löytöjä, joilla kodistaan voi tehdä uniikin.
Mauri Jokinen Maurin makasiinista kertoo syksyn olevan kulta-aikaa opiskelijoiden etsiessä edullisia ja persoonallisia huonekaluja asuntoihinsa.
– Kevyet huonekalut kuten pinnatuolit ja muut joissa ei mitään toppauksia ole, ovat käteviä. Kun on pieni kämppä, niin ne ovat köykäisiä ja helposti siirreltäviä, Jokinen kertoo.
Tällä hetkellä suosittuja ovat Jokisen mukaan 1970-luvun retrohenkiset kalusteet. Makasiinista haetaan Jokisen mukaan peruskalusteita, ja yksi kriteeri on ylitse muiden.
– Pieneen kämppään pienempikokoisia kalusteita. Pieni pöytä, kahdesta neljään tuolia, ehkä joku lipasto ja sänky. Monet ottavat avattavia sohvia, niin pääsee kaverikin nukkumaan, hän selittää.
Lisäksi tarvitaan tietysti keittiön kaappeihin täytettä.
– Kattilat, paistinpannut, aterimet… Minulta saa kyllä koko kämpän täyteen, Jokinen nauraa.

Lue lisää painetusta lehdestä

Jaa artikkeli: