Skip to main content

Murrot ja rattijuopot poliisin sarkana

Urheilukentän huoltorakennukseen murtautuneet saivat aikaan sotkua ja pientä vahinkoa. Toimiston ovesta on menty sisään oven puuosia kalvamalla.Murtovarkaat ja rattijuopot ovat työllistäneet poliisia eteläisessä Salossa viikon aikana.
Perniön keskuskentän huoltorakennukseen on murtauduttu viikonvaihteessa.
– Pukuhuoneen ja toimiston välistä oli ovi murrettu, kaappeja availtu ja löydetty PeU:n suklaapatukoita, mitkä sitten olivat maistuneet, tiivistää kentän huollosta vastaavan Hyrräpyörä Ay:n Kimmo Flink.
Hän muistuttaa, että rakennuksessa ei ole sisällä juuri suklaapatukoita arvokkaampaa varastettavaa.
Poliisi tutkii tapahtunutta varkautena.

Eteläisessä Salossa mökkimurrot jatkuvat: Kiskossa Jylynkujalla, Kiskon Vilikkalantiellä ja Salossa Merikulmantiellä on murtauduttu vapaa-ajan asuntoihin. Keskiviikkona aamuyöllä oli puolestaan murtauduttu MeriCaravanin tiloihin Merikulmantien varrella. Poliisipartion mennessä paikalle vastaan tuli henkilöauto, jonka poliisipartio pysäytti. Autossa oli kaksi salolaista poliisin entuudestaan tuntemaa henkilöä. Siitä, kelle käytössä ollut auto kuuluu, he eivät osanneet kertoa. Lisäksi kuljettajalla ei ollut auton ajamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Asiaa tutkitaan varkauden yrityksenä, moottorikulkuneuvon käyttövarkautena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Poliisia ovat työllistäneet myös rattijuopot, joita on tavoitettu  Perniön Ylikulmalta Tieksmäelle lähtevällä Yhdystiellä Kemiöntiellä Perniön Joutnantieltä.

Lue lisää painetusta lehdestä

Jaa artikkeli: