Skip to main content

Mathildedalin keskuspuistossa odotetaan kesän sesonkia uteliaana

Kimmo Laine toteaa, että suomalaisten matkustusinto kesällä on vielä yllätys.

-Muutamien viikkojen kokemuksella uusi Kylätie vaikuttaa hyvältä ratkaisulta. Kulkijoita riittää ja hyvä, että täällä ajetaan hiljaista vauhtia. Kun ajaa hitaasti, näkee mitä kaikkea täällä on tarjolla vierailijoille, Mathildedalin keskuspuiston osakas  Kimmo Laine kommentoi.

Puistossa riittää perjantaina vilinää. Alle kolme vuotta sitten perustettu yritys on elänyt käytännössä jatkuvasti koronan varjossa. Tulevan kesän sesonkia ei voida vielä ennustaa.
-Tällä hetkellä näyttää siltä, että saamme tänne pitkästä aikaa myös ulkomaalaisia turisteja. Kukaan ei kuitenkaan tiedä, millainen matkustusinto ihmisillä on. Koronan aikana kotimaan matkailu lähti uuteen nousuun, saa nähdä jatkuuko suosio vielä tänä vuonna.

Mathildedalin keskuspuistossa katse kiinnittyy uuteen rakennelmaan kenttien vieressä. Paikalle on tuotu siirrettävä katsomorakennelma tulevaa tennistapahtumaa varten.
– 18.6. pelattava Keskuspuisto Tennis Cup on kutsuturnaus, jossa vanhat mestarit haastavat kentällä uusia  nuoria lahjakkuuksia,  Laine kertoo.

Koko juttu 16.6. painetussa ja digilehdessä!

Jaa artikkeli: