Skip to main content

“Löytämisen ilo on parasta!”

Leimaus ja sitten menoksi! Marjaana Eskola lähtötunnelmissa. – Se löytämisen ilo on parasta. Löytää oikean rastin ja pystyy keskittymään omaan suoritukseen.  Itsenäistä ajattelua tämä vaatii, tiivistää Marjaana Eskola suunnistuksen riemut ja haasteet.

Marjaana Eskola on käynyt suunnistamassa jo kaikki maanantairastit tällä kaudella. Tämän viikon tapahtuma oli kuitenkin vasta ensimmäinen metsäsuunnistus. Kolme edellistä käytiin Salossa kaupunkisuunnistuksina.

Maanantainen Melassuon reissu alkoi epäonnisesti, sillä Eskola kompastui ja meni nurin jo heti lähdön jälkeen. Itse hän arvioi suoritustaan kuitenkin onnistuneeksi. Tuloksissa Eskola oli C-reitin 16. nopein, ja naisista kolmanneksi paras.

Maanantairastit on Angelniemen Ankkurin, Rasti-Perniön, Salon Viestin ja Salon Vilppaan yhdessä järjestämä iltarastisarja, joka aloitettiin jo vuonna 1980. Tällä kaudella pidetään 30 tapahtumaa joka maanantai ympäri Salon seutua. Reitille voi lähteä mihin aikaan tahansa kello 17-18.30 välisenä aikana. Valittavana on neljä eri pituista ja vaikeudeltaan eri tasoista rataa.

Rasti-Perniö järjestää tänä vuonna seitsemän tapahtumaa. Melassuon lisäksi lähiseudulla suunnistetaan vielä Mathildedalin luontotalon, Knaapilan, Lohiojan, Mathildedalin, Lupajan ja Teijon laskettelukeskuksen maastoissa. Koko maanantairastikalenteri ja ohjeet osallistumiseen löytyvät Angelniemen Ankkurin nettisivuilta.

Jaa artikkeli: