Skip to main content

Kaupunki tarjoaisi maksuttomia harjoitusvuoroja, mutta kävijöitä puuttuu

Perniöläinen personal trainer Tiia Fagerstöm opastaa kävijöitä myös sopivien painojen löytämisessä.

Lataa liikettä!-kampanja on yksi Salon kaupungin monista keinoista laittaa nuoret liikkumaan. 13–19-vuotialle nuorille suunnattua liikuntaa tarjotaan arkipäivisin ympäri Saloa. Perniössä on mahdollista päästä liikuntahallin kuntosalille ilmaiseksi treenaamaan kerran viikossa torstaisin.

Personal trainer Tiia Fagerström kertoo, että ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi tarjolla on vinkkejä kuntosaliharjoitteluun.

–Olen tehnyt osallistujille henkilökohtaisia saliohjelmia. Tällainen etu kannattaa hyödyntää, kun siihen on mahdollisuus. Normaalisti tällainen ohjelma voisi maksaa sata euroa.
Toimintaa järjestetään, jos osallistujia riittää. Fagerström kertoo, että kävijöitä pitäisi olla säännöllisesti vähintään viisi, että ilmainen kuntosalitreeni saa jatkoa.

Ilmainen kuntosaliaika on tunnin mittainen. Sen aikana Fagerström ehtii opastamaan jokaista osallistujaa laitteiden käytössä ja tekemään saliohjelmia.

Samalla voidaan katsoa, että tekniikka on hallussa ja painot ovat sopivat. Tunnin aikana voi myös tulla juttelemaan vaikka ravitsemukseen liittyvistä pulmista. Fagerström korostaa, että paikalle saa tulla treenaamaan myös täysin itsenäisesti.

–Tässä on hyvä mahdollisuus, vaikka siihen, että tulee torstaisin salilla saamaan opastusta kuntosaliharjoitteluun, sitten voi ostaa salikortin ja hyödyntää opittuja taitoja useamman kerran viikossa.

 

  • Ilmainen kuntosali 13–19-vuotialle nuorille torstaisin klo 15.15–16.15. Perniön liikuntahalli.
Jaa artikkeli: