Skip to main content

Kahdelta Namikalta pisteet PeU:lle

PeU-Basketin torstainen kotipeli Turun NMKY:tä vastaa meni perniöläisten komennossa, mutta loppupisteet 84-57 eivät kerro kaikkea. Ero oli moneen kertaan peräti kolmekymmentä pistettä, ja ensimmäinen jakso päättyi kotijoukkueelle 23-7.
Toisella jaksolla NMKY sai pallon koriin paremmin, pisteet merkittiin silti kotijoukkueelle 17-13. Esteenä vieraiden enemmille koreille oli PeU-Basketin tiukka puolustus ja pitkät syötöt vastustajan korin alle.

Myös sunnuntaina vastassa oli Namika, tosin idempänä. Sunnuntain vieraspeli PeU:n miehillä oli Helsingin NMKY:tä vastaan, voitto Perniöön 67-75 (14-20, 18-15, 20-16, 15-25).

Miesten ykkösdivisioona B:n johdossa on Tapiolan Honka 24 pistettä, toisena Lahti Basketball 20 pistettä ja kolmantena PeU-Basket, jolla yhdeksän voittoa ja kaksi tappiota eli 18 pistettä. Hännänhuippuna on ilman voittoja Vaasan Salama.
PeU-Basket pelaa itsenäisyyspäivänä Vaasassa Vaasan Salamaa vastaan ja ensi torstaina Helsingissä Tapiolan Honkaa vastaan.