Skip to main content

Kadonnut perniöläismies löytyi pahoinpideltynä

Poliisi on löytänyt viime maanantaina kadonneeksi ilmoitetun, vuonna -45 syntyneen perniöläismiehen. Mies on löydetty heikohkossa kunnossa, ja hänessä oli useita pahoinpitelyyn viittaavia jälkiä. Tapauksen tiimoilta on pidätetty viisi henkilöä. Poliisi pitää todennäköisenä, ettei mies ole poistunut kotoa omasta tahdostaan.

Miehen sisko ilmoitti veljensä kadonneeksi maanantaina, kun häntä ei ollut tavoitettu viikkoon. Poliisi löysi miehen asunnolta runsaasti verijälkiä eri puolilla asuntoa sekä merkkejä runsaasta alkoholin käytöstä. Tämän lisäksi miehen omistama henkilöauto oli poissa.

Poliisi löysi kyseisen auton tiistaina Turun sataman autoterminaalialueelta. Perniöläismies oli matkustajana autossa kolmen muun henkilön lisäksi. Hänellä oli poliisin mukaan muun muassa mustelmia kasvoissa ja kyljissä sekä kuristamiseen viittaavia jälkiä. Mies on toistaiseksi sairaalahoidossa vammojensa vuoksi.

Tutkinnassa on ilmennyt miehen olleen kahden pidätetyn henkilön seurassa matkustajana autolautalla Ruotsiin viime viikon keskiviikkona.

Poliisin tutkinta jatkuu. Tällä hetkellä tutkittavina rikosnimikkeinä ovat muun muassa törkeä pahoinpitely, törkeä vapaudenriisto ja varkaus.

Jaa artikkeli: