Skip to main content

Jalkapalloilijat sarjakauteen viiden joukkueen voimalla

Perniöläiset  jalkapalloilijat lähtevät kesäkauteen viidellä sarjoissa pelaavalla joukkueella. Miesten joukkue tekee paluun Salon alueen mestaruussarjaan vuoden tauon jälkeen. Kaksi vuotta sitten joukkue sijoittui toiseksi.

Mestaruussarja käynnistyy viikon päästä torstaina Perniön nurmikentältä.
– Saimme C-poikien viime kauteen lopettaneesta joukkueesta paljon vahvistusta miesten joukkueeseen. Pelaajia on noin 25. Kun kaikkien juniorijoukkueiden pelaajat lasketaan yhteen, päästään PeU:ssa noin sataan pelaajaan, mainitsee Perniön Urheilijoiden jalkapallojaoston puheenjohtaja Pasi Karjunen.
Piirisarjaa pelaavat E-11 ja vuotta nuorempi E-10 -joukkue. Juniorijoukkueista vanhin on C-14, joka pelaa Turun alueen 1. divisioonaa. Nuorin on puolestaan F-9 -joukkue, jonka sarja on Salon alueen Prismaliiga. Tätä vanhemmilla pelimatkat suuntautuvat hieman kauemmaskin, kuten Uuteenkaupunkiin tai Mynämäelle.

Uutta ovat vasta muodostetut seitsemänvuotiaiden poikien ja tyttöjen joukkueet, jotka eivät vielä tänä kesänä pelaa sarjoja. Poikia on viitisentoista ja tyttöjäkin kymmenen.
– Joukkueista löytyy jopa viisivuotiaita junioreita. Aiemmin valmentanut Jarno Johansson lupasi tulla

Hän iloitsee myös siitä, että Perniöön on saatu uusi jalkapallotuomari. Nuori jalkapalloilija Jere Kataja tuomitsi maanantaina ensimmäisen ottelunsa.

Jaa artikkeli: