Skip to main content

Itse tehty ateria vie voiton kouluruoasta

25.11.2023Uutiset

Reippaasti mausteita, päättävät 8.-luokkalaiset Niklas Saari ja Madis Vigur. He kokkaavat pasta primaveraa ja jälkiruoaksi kaura-toskaomenapaistosta.

Maailman makuelämyksiä voi saada myös kotimaisista raaka-aineista. Perniön yhteiskoulun 8.-luokkalaisilla riitti kiirettä tiistain kotitaloustunnilla, kun he valmistivat italialaisesta keittiöstä inspiroitunutta pasta primaveraa suomalaisista raaka-aineista. Ne koululle lahjoittivat Perniön ja Särkisalon MTK.

– Emme ole ennen tehneet pasta primaveraa. Kyllä tämä kouluruoan voittaa, toteaa 8.-luokkalainen Jeremias Pihtlahti hellalla höyryävien pannujen ja patojen ääreltä.

– Minä olen vielä vähän skeptinen ruoan suhteen, mutta eiköhän tästä ihan hyvää tule. Eniten odotan jälkiruokaa, miettii luokkakaveri Lauri Ahlroos.

Lue koko juttu 23.11. ilmestyneestä Perniönseudun Lehdestä.

Jaa artikkeli: