Skip to main content

Eteläisessä Salossa korjataan kouluja

Eteläisessä Salossa korjataan tänä vuonna kaupungin kiinteistöjä yli 90 000 eurolla. Alueen vuosikorjauslistassa isoin summa, 25 000 euroa, on varattu Toijan koulun puurakennuksen maalaamiseen.
Kiskossa 20 000 euroa varataan myös Kiskolan vesikatteen pinnoittamiseen.
10 000 euroa tarvitaan Särkisalossa koulun ulkokatoksen uusimiseen ja opetustilojen lattioiden kunnostamiseen. Kahdeksan tuhatta euroa käytetään Naarjärven saunalla seinäpaneelien ja lauteiden uusimiseen.
Alholan hoivakodissa jatketaan ulkoalueiden korjaamista; töihin varataan kuusi tuhatta euroa ja tarkoituksena on parantaa pysäköintialueen valaistusta, maalata kappelin päääty ja korjata pintoja myös rakennuksen sisällä.
Saurun koulussa kuluu suunnitelmien mukaan 5000 euroa ulkorakennuksen laudoittamiseen ja rännien korjaamiseen. Sama summa kuluu Perniön liikuntahallissa salaojitukseen ja sokkelin vesieristämiseen. Kiskohallissa kuluu sama raha, ja työlistalla on led-valaisimien asennus. Neljäs 5000 euron korjaus tehdään Teijon koulussa, listalla on julkisivun maalaustöitä.
Perniön lukiossa käytetään 2000 euroa, suunnitelmissa on asentaa akustiikkalevyjä aulaan.
Sama työ on edessä Särkisalokodissa, ja tähän on budjetoitu 1500 euroa.
Kaikkiaan vuosikorjauksiin on varattu 803 000 euroa.
Tekninen lautakunta hyväksyi listan viime kokouksessaan.

Korjaus:  painetussa lehdessä on apuotsikossa lyöntivirhe; todellinen yhteissumma alueen korjauksiin on noin 90 000 euroa.

Jaa artikkeli: