Skip to main content

Bloggarilta menee kuvauskeikalla helposti koko päivä

Kimmo Karvinen ottaa ison osan Marika Loimulahden blogin kuvista.  Loimulahden esittelemä kuva otettiin Turun vanhalla suurtorilla.Perniöläisen rivitalon olohuoneessa rekillä roikkuu pitkä rivi vaatteita, asusteita ja tangon päässä käsilaukkukin.   Vaatteet tullaan esittelemään tai on esitelty blogissa, ja sen jälkeen ne päätyvät käyttöön tai myyntiin.

Perniöläinen Marika Loimulahti on blogannut noin vuoden verran,  aiheinaan muoti ja kauneus. Siis myös  ne rekillä olevat vaatteet.
–  Ja vaatteita on tuolla peremmällä monta kaappia täynnä, hän virnistää.

Vuodessa on tapahtunut paljon blogin kannalta myönteisiä asioita;  se hyväksyttiin muun muassa  osaksi indiedays-blogiyhteisöä, ja yksi otos blogista poimittiin Cosmopolitan-lehteen ja myös Costume-lehti huomioi sivun.
Osan kunniasta Marika Loimulahti antaa usein käyttämälleen valokuvaaja Kimmo Karviselle.
– Hänellä on tosi hyvä silmä, hän näkee kuvauspaikkoja kaikkialla.

Bloggaaja miettii itse, mistä kirjoittaa ja miten, mutta huomiota saanut lopputulos on monen tekijän yhteistyön tulos;  kuvaajan lisäksi ovat tekstit oikolukevat ystävät ja indiedaysin kautta tulee tekninen tuki.

Aihepiiri omalle blogille oli itsestään selvä.
– Muoti itsessään on se juttu, se on vaan niin kiehtovaa.

Tekstien oikeakielisyys ja kuvien laatu ovat toinen puoli asiassa, toinen puoli on se,  että tekstiin pitäisi saada myös sisältöä.   Marika Loimulahti myöntää, että muotivirtausten seuraamisessa on oma vaivansa,  nettisivuja ja lehtiä pitää seurata säännöllisesti.   Vaatteiden lisäksi teksteissä sivutaan luonnollisesti muun muassa eri verkkokauppoja.

Loimulahden blogi löytyy osoitteesta  http://www.indiedays.com/blog/kaika85

Lue koko juttu painetusta lehdestä

Jaa artikkeli: